Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Weekend-retreat: Ett problem – En løsning

23. november 2018 kl. 13:00 - 25. november 2018 kl. 16:00

Kr. 2800

Weekend retreat på Tjøme:

Tenk deg at alt du noensinne står ovenfor er mellom deg og din egen tenkning.  Det er ikke noe ‘der ute’ som må løses eller fikses for at du skal ha det bra. Vi skaper vår egen virkelighet – fra øyeblikk til øyeblikk. Og alle lever i sin separate virkelighet – ingen har samme opplevelse.  Vi er kun i stand til å se verden fra innsiden og ut – alt annet er en illusjon og årsaken til all verdens konflikter og lidelse.

Løsningen ligger i vårt sinns indre klarhet.  De fleste av oss lever i den villfarelse at stress, mental anstrengelse og følelsesmessig belastning er gode indikatorer på et sinn i hardt arbeid med å løse viktige problemer. Dette er riktig nok symptomer på hardt arbeid, men ikke på effektivitet og resultatoppnåelse. Sannheten er at ditt sinn har en innebygget design for suksess, og er skapt til å fungere optimalt når det er våkent og klart, og samtidig avslappet.

I løpet av dette retreatet vil vi sammen utforske forståelsen om hvordan samspillet mellom vårt Sinn, Bevissthet og Tanke skaper vår opplevde virkelighet, og hvilket uendelig potensiale denne forståelsen åpner opp for.

 

Eidene Senter ligger i naturskjønne omgivelser. Med 550 mål eiendom med skog, strand, svaberg og brygge.  Eidene er et av Røde Kors sine kurs- og feriesteder i Norge og ligger på Tjøme utenfor Tønsberg.

 

Kursledere er Tore Skåtun, Kirsti Naper og Kari Skåtun. Klikk på bildet for full omtale.

 

Hva koster det og hva innebærer det

Kursavgift:  Deltakelse på samlingen, inklusiv en coaching sesjon, koster kr. 3 200 ordinært.

Early bird pris: Ved påmelding innen 31.oktober betaler du kun kr. 2 800 for første samling.

Kost og losji ved Eidene Senter kommer i tillegg til deltakeravgiften.  Innkvartering i dobbeltrom med full kost og losji, fra lunch fredag til og med lunch søndag: Kr 2 430.  Tllegg for enkeltrom hele hele helgen: Kr 420

Dette er andre modul i høstens fordypningsprogram fra Norsk 3P Skole.  Denne samlingen kan taes som en frittstående kurshelg, eller som en del av Norsk 3P Skole sitt 8 måneder lange Hovedprogram. Her vil du sammen med dem som går på Hovedprogrammet være med å utforske denne forståelsen av vår sanne natur, og hva dette kan innebære i forhold til liv og virke.

Etter samlingen vil du få en veiledningssamtale med en av skolens lærere, hvor du kan stille spørsmål og få hjelp til å fordype din forståelse av det som ble berørt i løpet av samlingen.

Om du senere ønsker å være med på hele Hovedprogrammet vil du få godskrevet denne samlingen.

Påmelding

Du kan klikke på PÅMELDING og bruke Kontaktskjemaet for å meddele din interesse for dette kurset.  Du vil så få tilsendt en link for innbetaling av kursavgiften.

Detaljer

Start:
23. november 2018 kl. 13:00
Slutt:
25. november 2018 kl. 16:00
Kostnad:
Kr. 2800
Hjemmeside:
http://www.heiasentrene.no/velkommen-til-heia-eidene.5173014-286394.html

Sted

Eidene Senter
Helgerødv. 100
Tjøme, Norge
+ Google Map

Arrangør

Norsk 3P Skole
Hjemmeside:
3pskolen.no