Kari Skåtun

Kari har arbeidet med mennesker i utvikling i en årrekke. Hun har bakgrunn innen psykodrama, uttrykksterapi, NLP, veiledning og de 3 prinsipper.  Hun har drevet ulike kurs, utdannelser og veiledning, bl.a. innen terapi, kvinner i ledelse og teamutvikling, og var også lærer ved Norsk Psykodramainstitutt i flere år.  En stor del av hennes arbeid har bestått av individuell veiledning innen kommunikasjon og andre viktige aspekter av livet.

Gjennom å ha fått en ny forståelse og kunnskap om hvordan sinnet vårt fungerer, noe som bidrar til mindre stress og større velvære og glede i livet, ønsker hun å hjelpe andre ved å undervise i denne forståelsen. Kari er også etablert billedkunstner: Kari Skåtun Artwork.

Tore Skåtun

Tore er 3P fasilitator og har bred internasjonal erfaring fra å jobbe med mennesker og organisasjoner i utvikling og endring i over 30 år, som konsulent, coach og trainer.  Hans erfaringsområder omfatter personlig utvikling, bedriftsrådgivning, organisasjon og ledelse, internasjonal utvikling (som seniorrådgiver for FN) og humanitær bistand.  Hans utdanningsbakgrunn omfatter økonomi, organisasjon og ledelse, organisasjonspsykologi, NLP, og transformativ endringsledelse.  I sitt liv har han opplevd å få jobbe med mennesker fra alle slags områder, inklusive ledere av utviklingsland og FN organisasjoner, bedriftsledere og deres ansatte, og enkeltindivider som ønsker et rikere og helere liv.

Tore tilbyr også individuell coaching, og kurs- og konsulenttjenester til organisasjons- og næringsliv.

Å lære fra de beste

Kari og Tore har, helt siden de oppdaget de Tre Prinsipper, vært opptatt av å tilegne seg mest mulig innsikt og forståelse om dette, og spesielt fra dem som lærte om denne forståelsen direkte fra Sydney Banks. Dette har ført til omfattende studier og utdannelser:

  • One-year facilitator training at Innate Wellbeing, England. With Dicken Bettinger, Keith Blevins, Rudy and Jenny Kiennard, m.fl.
  • Professional training at Pransky and Associates, La Conner, WA
  • 4-day intensive with Elsie Spittle, Salt Spring Island, Canada
  • Three Principles School, Salt Spring Island, Elsie Spittle and Chip Chipman
  • The Power of Principles in Business, the Advanced Practitioner Program, England. With Insight Principles (Ken Manning and Robin Charbit).
  • Michael Neill, workshop in UK and online training programs
  • 4-month coaching training with Jamie Smart, London and online
  • Various seminars with Dicken, Elsie, Pranskys, Aaron Turner, Bill and Linda Pettit, etc.. + 3PUK Conferences
  • Extensive online/home studies of Syd Banks’ materials and other resources.