Veien til Indre Visdom

Mars – August 2020

Kom hjem til din naturlige indre fred, kjærlighet og visdom
– og våkne opp til din medfødte mentale sunnhet og styrke

 

Modul 1:

Din indre styrke

Weekend-samling

Modul 2:

Klart Sinn – Indre Fred

Weekend-samling

Masterklasser

Personlig coaching

Webinarer

(Det er i øyeblikket ikke satt opp noen nye utdanningsprogram)

Nedenfor er en beskrivelse av vårt tidligere fordypningsprogram:

Vi vil gjerne invitere deg til å være med på en oppdagelsesreise, hvor du vil få mulighet til å reflektere sammen med en gruppe mennesker av beslektede sjeler som også ønsker å leve et mer meningsfylt og rikere liv

Lever du et meningsfylt liv som du elsker? Opplever du å bli inspirert innenfra og å VÆRE den forandringen du ønsker å se i verden?

HVORDAN VILLE DET VÆRE Å OPPLEVE:

 • mindre stress
 • mindre tankestøy
 • dypere kontakt med din medfødte livsglede og indre trygghet
 • å leve i kontakt med en dypere intelligens som overskrider det personlige

… helt uavhengig av ytre omstendigheter og situasjoner?

Når du blir ledet av din indre visdom, fremfor ditt intellekt, da vet du hva du skal gjøre – og når du skal gjøre det.

 

Om den eneste tingen folk lærte var å ikke være redd for sin egen opplevelse, ville det alene forandre verden.  – Syd Banks

«I know that people who join this program will learn so much from this wise and gentle team. They know how to share from their hearts and souls, and they know how to draw the wisdom from within the participants. That’s a sign of a great teacher!»

Elsie Spittle

HELE PROGRAMMET:

Modul 1: Din indre styrke

7 – 8 mars, Midløkken Senter – Tønsberg

Når du begynner å erkjenne din essensielle natur stilner støyen og den indre dialog i ditt sinn, og du begynner å åpne opp for din egen iboende styrke og bakenforliggende visdom.  Å leve mer i takt med den du egentlig er innebærer å kunne øse av en alltid tilstedeværende visshet, glede og velbefinnende – leve ut fra ditt eget ‘Super-selv’.

Weekend-samling med Tore Skåtun, Natasha Swerdloff, Kari Skåtun

MASTERCLASS med Dicken Bettinger:

18. mars, kl. 19.00 – via Zoom

Å leve med indre styrke og motstandskraft 

– Vi opplever alle at våre følelser svinger opp og ned. Vi kan være glad det ene øyeblikket og stresset det neste. Det er ikke moro å bli sittende fast for lengre perioder når vi er nede. Å forstå hvordan tankens kraft skaper våre følelser kan hjelpe oss å gå gjennom vanskelige stunder med større letthet og robusthet.

Modul 2: Klart sinn – Indre Fred   

18 – 19 april, Midløkken Senter – Tønsberg

Når vårt sinn klarner, har vi tilgang til alt vi trenger for å være på vårt beste. Vi oppdager at det vi søker har vi tilgang til allerede. Vi opplever større indre ro, likevekt, trygghet, mer glede og tilfredshet – helt uavhengig av de ytre omstendigheter i livet. Dette er din naturlige tilstand!

Weekend-samling med Tore Skåtun, Natasha Swerdloff, Kari Skåtun

MASTERCLASS med Elsie Spittle:

23. april, kl. 19.00 – via Zoom

Vår åndelige naturs klarhet og dybde 

– Vi har en usedvanlig gave i vårt indre, en iboende visdom som leder oss gjennom livet; denne dype visdom er alltid tilgjengelig for oss. Der er ingenting å gjøre annet enn å ære vår indre åndelige kjerne

Individuell oppfølging og personlig coaching

Mars – mai, 2 coachingsamtaler, ansikt til ansikt, via Zoom eller via Skype

I løpet av studietiden vil du få to individuelle coachingsamtaler med en av lærerne. Disse samtalene har til hensikt å hjelpe deg å integrere og grunnfeste din forståelse av de Tre Prinsipper og til å se hvordan du kan bruke denne forståelsen i forhold til alle aspekter av ditt liv og virke.  Dette er samtaler som har potensialet til å transformere hvert område av ditt liv.

Webinarer for refleksjon og videre fordypning

Mars – mai, 2 møter over Internett (tidspunkter avtales med deltakerne)

Etter hver samling dukker det gjerne opp nye innsikter, eller spørsmål og temaer du gjerne vil ha større klarhet i forhold til. Disse nettmøtene har til hensikt å skape et forum for videre fordypning, utveksling og deling, hvor vi kan undres i fellesskap, lære av hverandre og få øye på nye aspekter av denne forståelsen. Nett-sesjonene foregår over Zoom og ledes av skolens tre hovedlærere.

Hva du tar med deg fra dette utdanningsprogrammet:

 • Viten om hvordan du kan leve et mer nærværende liv
 • Forståelse for hva som forårsaker ditt humør
 • Større bevissthet om de forskjellige realiteter vi mennesker skaper
 • En enklere måte å forholde seg til livets opp- og nedturer på
 • Innsikt i hva som skaper forandringer
 • Bedre kontakt med din egen indre visdom
 • Å kunne lytte dypere til deg selv og andre
 • Oppdage hvordan de Tre Prinsipper lever oss alle i hvert eneste øyeblikk og hvilken betydning dette har for vårt psykologiske velbefinnende

Vårt undervisningsteam

Programmet ledes av av et team bestående av vår helt spesielle gjestelærer fra Danmark, Natasha Swerdloff, sammen med lederne av Norsk 3P Skole, Kari og Tore Skåtun. Alle tre har mange års erfaring med å dele deres innsikter om den menneskelige natur og å hjelpe mennesker til dypere innsikt.

I tillegg har vi med oss to av verdens fremste lærere innenfor denne forståelsen: Dicken Bettinger og Elsie Spittle.

Tore Skåtun

Tore Skåtun

3P fasilitator og coach

Tore har bred erfaring fra å jobbe med mennesker og organisasjoner i utvikling og endring i over 30 år, som konsulent, coach og trainer – innen personlig utvikling, organisasjon og ledelse, internasjonal utvikling og humanitær bistand.  For snart 6 år siden oppdaget han de Tre Prinsipper, og har ikke kikket seg tilbake siden.

[ Klikk for mer ]

Natasha Swerdloff

Natasha Swerdloff

3P fasilitator og coach

Natasha har undervist i coaching i mere enn 20 år, og er Master of Transformational Coaching fra Michael Neills Supercoach Academy. Natasha underviser i 3P over store deler av verden, driver The Principles Institute i Danmark og er medforfatter, sammen med Dicken Bettinger, av boken ‘Veien Hjem’.

[ Klikk for mer ]

Kari Skåtun

Kari Skåtun

3P fasilitator og coach

Kari er en erfaren kursleder og coach, og har arbeidet med mennesker i utvikling gjennom et langt liv. Hennes bakgrunn omfatter psykodrama, uttrykksterapi, NLP, veiledning, samt leder- og teamutvikling. De siste 5-6 årene har hun fordypet de 3 Prinsipper.  I tillegg til 3P fasislitator er hun etablert billedkunstner.

[ Klikk for mer ]

Dicken Bettinger

Dicken Bettinger, Ed.D., has enjoyed a long career as an educator and as a licensed clinical psychologist. In 1986 he met Sydney Banks and had the good fortune to study with him for 23 years. Dicken has founded 3 Principles Mentoring, where he offers 4-day immersion retreats for individuals and couples, as well as 3P practitioner development. He enjoys leading group seminars in the US and throughout Europe. Dicken is the co-author of the book: ‘Coming Home: Uncovering the Foundations for Psychological Well-being’.
Les mer om Dicken og hans arbeid på hans egen web-side: www.3principlesmentoring.com/

Elsie Spittle

Elsie Spittle has been an internationally recognized trainer and consultant for over four decades. She is one of the few people who knew Sydney Banks, originator of the Three Principles, before he had his profound insight, and who stuck by him, despite her own early strong resistance.  Elsie had the privilege of receiving “on the job” training directly from Mr. Banks, travelling with him to address mental health practitioners, educators, and others seeking a deeper understanding of life.  Elsie is the author of 5 books.

Les mer om Elsie og hennes arbeid på hennes egen web-side: www.3phd.net/

Gjennom å delta på programmet vil du få følgende:

2 weekend-samlinger, med undervisning, refleksjon, deling av innsikter og ny bevissthet, praktiske øveleser og fordypning. 

2 Masterclass-sesjoner med to av verdens fremste lærere på området

2 individuelle coaching/veiledningssamtaler med en av skolens lærere.

2 webinarer hvor vi alle møtes over Internett for refleksjon og videre fordypning

Tilgang til ressurser og utvalgte undervisningsvideoer med noen av de fremste formidlere av forståelsen om Tre Prinsipper

Det praktiske

UNDERVISNINGSSTED

Skolen holder til i idylliske Tønsberg, og samlingene vil være på Midtløkken Senter, lokalisert midt i byen, med maks 5 min. gange fra Jernbanestasjonen.

Lunsj og pause-servering er inkludert i deltakeravgiften. Kjøkkenet tar høyde for alle behov mht. allergier og preferanser. Råvarene er kortreiste og økologiske.  

Tønsberg er litt over en time unna Oslo med tog eller bil. Og 20 min. fra Sandefjord Torp Flyplass, som har god forbindelse til det meste av Norge + en rekke andre land.

Der finnes flere rimelige overnattingssteder i Tønsberg, og et stort utvalg av hyggelige restauranter.

Hvem er dette studieprogrammet for?

Programmet er åpent både for deg som allerede har en god forståelse av de Tre Prinsipper, så vel som for deg som er nyskjerrig på hva denne forståelsen innebærer – og hva den kan bety for deg i forhold til å leve ut ifra din indre visdom og din iboende styrke.

Om du ønsker å bruke denne forståelsen kun til berikelse av ditt eget og dine nærmestes liv, eller om du også ønsker å bruke den i jobbsammenheng, eller som coach/veileder, så vil du gjennom dette programmet få styrket det du trenger for å kunne ta i bruk de muligheter ditt liv byr på.

Din investering

Hele programmet koster Kr. 12 000.
Dette dekker også lunsj og pauseservering ved samlingene.

Par-rabatt: Om ektetfeller eller samboende par ønsker å delta sammen gir vi halv pris for den ene partneren.

Eventuelt opphold i Tønsberg besørges av deltakerne selv. Vi vil være behjelpelig med informasjon om rimelige og gode steder for innkvartering.

Innbetalinger: Kr. 6 000,- betales ved bekreftelse på opptak. Resten betales ved studiestart, om ikke annet er avtalt. Om du har behov for en avdragsordning på studieavgiften, så er det fullt mulig. 

Om du dette er noe som resonerer med deg og du har lyst å bli med oss på denne reisen, så meld din interesse, og vi tar kontakt for en uforpliktende samtale.

Bruk gjerne kontaktskjemaet nederst på siden. Du kan også sende en epost til: tore@3pskolen.no eller ring 45 095 918.

Sydney Banks om Visdom:

«Visdom er ikke å finne i verden av form, ei heller i fjerne strøk av kloden. Visdom ligger inne i vår egen bevissthet»

«Ingen kan gi bort visdom. En lærer kan kun lede deg til den via ord, i håp om at du vil ha mot nok til å se inn i deg selv og finne den inne i din egen bevissthet…»

Læring gjennom egen innsikt

All vår undervisning er basert på Innsikt-basert læring, som representerer et markant skift fra dagens utpregete fokus på metoder og teknikker.

Innsikt er nøkkelen til læring, transformasjon og endring. Sagt enkelt, inntil du ser noe for deg selv vet du det egentlig ikke; og i det øyeblikk du innser noe kan ingen noensinne ta det fra deg.

«Når du begynner å se Tankens kraft og dens relasjon til din egen livsanskuelse, vil du bedre forstå deg selv og den verden du lever i»

Kontakt oss

Norsk 3P Skole holder til i Tønsberg

tore@3pskolen.no

+47 45 095 918

Adlersgt. 4a, 3116 Tønsberg - Norway

Jeg vil gjerne melde min interesse